A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

A Séance kezelések felépítése

A Séance kezelések felépítése A natúrkozmetikumok piaca egyre nagyobb teret hódít magának, hónapról-hónapra egyre több kozmetikus kereste, kérte és igényelte nálunk a munkájukhoz szükséges kozmetikumokat. Ennek szerettünk volna teret adni, ezért megalkottuk a Séance professzionális termékcsaládunkat. 

A Séance programok során az aromaterápia és a funkcionalitás tökéletes szinergiája valósul meg, hogy a vendégek az elégedettségtől meghökkenve távozzanak minden alkalommal. Mondhatnánk: egy wellness hétvége élményét és jópár hagyományos kozmetikai kezelés eredményességét egy óra Séanceba sűrítettük! Nézzük csak meg, hogyan épül fel 1-1 ilyen kezelés!

1. Intimity illatcseppek

Minden szeánszhoz tartozik egy saját, egyedi illatélmény, mely nem csupán a termékek aromájában, de a szeánsz kezdeti lépésekor a párologtatóba juttatott illatcseppek által a kozmetika légterében is visszaköszön. Ennek célja a vendég teljes ellazítása, a kezelésben történő teljes átszellemülés, az illatok által hordozott pozitív hangulat átélése.
 

2. Előkészítő fázis

A szeánsz első (tisztítás/tonizálás) lépése előtt a bőrt a sminktől és a szennyeződésektől Magister Kókuszvíz arc-és sminklemosóval távolítjuk el. Ez egy fontos lépés akkor is, ha gőzölés végett a vendéget a szemsminkjétől is szeretnénk megszabadítani természetes anyagokkal.
 

3. A Séance

Ez rejti magában a teljes kozmetikai kezelést, tonikot, peelinget, UH-gélt, masszázs készítményt, hideg-meleg kalapács gélt, pakolást és egyéb specifikus, az egyedi szeánszokra jellemző termékeket.

4. Kiegészítő termékek (X)

Léteznek olyan készítmények, melyeket a vendég egyedi sajátosságaihoz alkalmazkodva bármelyik szeánszba beépíthetünk. Ide tartozik a Pillazóna gélmaszk (erős szemkörnyéki ráncok esetén bármely kezelés során felhelyezhetjük) és a Kojicsavas depigmenter (hiperpigmentált területekre). Ezek a termékek jelölése: X.

5. Befejező krémek

Az Aphrodite Antiage Séance kivételével (fényvédős Peptid percek paszta (AA7,H)) a szeánszok lezárásaként Magister lakossági termékeket alkalmazzuk, ezzel segítve az otthoni krémválasztását. Erre a vendég életkorának megfelelően a Voyage bioarckrémeket javasoljuk, illetve tisztító kezelés után a Magister BB kollagén krémet, vagy a Saganoi bambuszerdő cérem frappét.

A te bőröd, a mi küldetésünk!

Ildikó
Tartalomhoz tartozó címkék: blog