A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

BEAUTIFEYE PADS szemkörnyék maszk 3+1 akció

Különleges, természetes karragénekből felépülő organikus hidrogél alapú szemmaszk, mely tökéletesen követi és C-alakban körbe öleli a szem kontúrját. A bio árpa szárának desztillációval nyert kivonata tápanyagokban gazdag, bőrpuhító és nyugtató, a selyemakác csökkenti a szemkörnyéki elszíneződést, míg a hialuronsav feltölti és hidratálja az érzékeny területet.

Hitelesített Cosmos Organic termék, mely az első organikus hidrogél alapú szemmaszk a kozmetikai piacon.

Elérhetőség: Készleten
Várható szállítás: 2022. július 05.
Kiszerelés: 1 pár

Az év dentálhigiéniai terméke kategória olvasói díj nyertese!

A legjobb bio- és/vagy natúr hajápoló kategória olvasói díj nyertese!

A legjobb bio- és/vagy natúr smink kategória zsűri díj nyertese!

 

Leírás és Paraméterek

Sajátosságok

Használat: óvatosan nyisd ki a tasakot, melyben a tapaszok a két átlátszó lap között helyezkednek el! Távolítsd el a felső védőlemezt és ragassz egy-egy tapaszt az érdes felszínével mindkét szem köré, majd gyengéden nyomkodd meg, hogy tökéletesen tapadjon a bőrre! A hatóidő leteltével (10-15 perc) távolítsd el a tapaszokat, majd a maradék szérumot masszírozd a bőrbe!

Összetevők: víz, árpa kivonat, növényi glicerin, karragén, konjak gyökér (ördögnyelv) kivonat, glükóz*, perzsa selyemakác kivonat, nátrium- hialuronát, fenetil-alkohol (természetes), nátrium-levulinát, nátrium-ánizsát, glikogén, nátrium-benzoát, citromsav, svéd ezüsttövis kivonat

Ingredients: Aqua (water), Hordeum vulgare stem water (BIO), Glycerin, Carrageenan, Amorphophallus konjac root extract, Glucose*, Albizia julibrissin bark extract, Sodium hyaluronate, Phenethyl alcohol, Sodium levulinate, Sodium anisate, Glycogen, Sodium benzoate, Citric acid, Darutoside

*Organikus növényekből kinyert.
Figyelem! Még a természetes összetevők is okozhatnak bőrallergiát!

Enyhén rózsa illatú, kellemes aromájú, azonban a készítmény maga illatanyag mentes.

BIOLÓGIAI HATÓANYAGOK
Perzsa selyemakác kivonat (Beautifeye)
 • Ismertebb nevén a Konstantinápolyi akác vagy selyemfa egy Kelet- és Dél-Ázsiában őshonos csodálatos növény, melynek glicerinnel és darutosiddal való kombinációja az ún. Beautifeye nevű hatóanyag komplex.
 • A francia, biotechnológián alapuló hatóanyag gyártó cég klinikai vizsgálatai szerint, különösen erős a felső szemhéj megereszkedése elleni hatása, valamint látványosan képes csökkenteni a ráncok mennyiségét (akár -34%) és mélységét (akár -33%), a sötét karikák intenzitását (akár -30-32%) és a duzzanatok megjelenését.
 • Antiglikációs hatású, vagyis akadályozza a cukormolekuláknak a bőr támasztórostjaihoz (fehérjéihez) történő kapcsolódását, ami a bőr saját, belső öregedésének folyamata.
Darutoside
 • A svéd ezüsttövis kivonat neve megtévesztő, hiszen egy ázsiai gyógynövényről van szó, melynek hatóanyaga a darutoside.
 • Azért vált szükségessé a receptúrában, mivel serkenti a szemkörnyéki bőr regenerálódását, azáltal, hogy stimulálja a kollagénrostok termelődését, továbbá gyulladáscsökkentő hatóanyag.
Nátrium-hialuronát
 • A nátrium-hialuronát víz jelenlétében közvetlenül hialuronsavvá alakul át. A hialuronsav természetesen jelen van a bőrben és igazi szivacsként működik, így jelentős mennyiségű vizet képes magával ragadni és megtartani, ezáltal feltölteni az apróbb szarkalábakat.
 • Alapvető szerepet játszik a bőrszerkezet integritásában és a bőr hidratációjának szabályozásában.
Konjak gyökér
 • A tradícionális japán konjak gumó (ördögnyelv) 40% glükomannánt (erősen viszkózus, vízmegkötő poliszacharid) tartalmaz.
 • Ezáltal képes védőréteget kialakítani a bőrön javítani az apróbb sebek gyógyulását.
 • Mivel tápanyagokban gazdag, a bőrt simává teszi és egyes leírások szerint a bőr öregedését is késlelteti.
Árpavíz
 • A bio árpa szárának vizét a növény desztillálásával nyerik ki.
 • Ez a természetes kivonat tápanyagokban gazdag, bőrpuhító és nyugtató hatásokkal rendelkezik.
A szemmaszkban található Beautifeye hatóanyag akár - 34 %-kal képes csökkenteni a ráncok mennyiségét!