A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Berry Well Kékfény Elixír

A Himanthalia elongata, barna alga nemzetközileg is elismert díjnyertes kivonata (Marine Bamboo™ ) a kékfény (TV, számítógép, laptop, tablet, okostelefon és más elektronikus készülékek ún. HEV-light fénye) bőröregítő és gyulladást kiváltó hatását csökkenti igen nagy hatásfokkal. A benne található vörösáfonya magokból sajtolással kinyert szűz, nem zsíros olaj felemelő érzést hagy a bőrön. A fukózban gazdag poliszacharid koncentrátumnak (Fucogel powder™) köszönhetően rövid időn belül nyugtat, hidratál, anti-aging hatású és bőrszerkezet átalakító. 

Bőrtípus: normál, száraz, kombinált (ekkor csak U-zóna+ szemkörnyék).

Blue Lagoon Séance
Otthoni használatra is elérhető termék!
Elérhetőség: Készleten
Várható szállítás: 2021. július 30.
Kiszerelés:

Leírás és Paraméterek

Blue Lagoon kezelés felépítés
Sajátosságok

Professzionális felhasználás: finom ütögető mozdulatokkal dolgozz be pár csepp szérumot a megtisztított arcbőrbe önállóan vagy masszázskrém alá. A szérum fölé kontaktgél is rétegezhető, így együttesen gépi eszközzel is bőrbe vihető (UH-készülék, hideg-meleg kalapács, RF-gép).
Otthoni felhasználás: a megtisztított arcbőrödbe masszírozz néhány csepp elixírt, majd rétegezz fölé arckrémet. Mivel a termék egy kékfény blokkoló könnyed olaj koncentrátum, érdemes nappalra vagy hosszas kékfénynek való kitettség esetén alkalmazni. Ha az olajos textúra zavaró számodra, éjszakai alkalmazása is opció, illetve a célzott használat a legkitettebb területekre: szemkörnyék, orca.

Vegán // Állatkísérlet mentes // Terhesség alatt is használható

Összetevők: frakcionált kókuszolaj (száraz olaj), oleosoft-4 (mandula, borágó, lenmag, olíva gliceridek), barna alga kivonat, kókusz szilikon, vörösáfonya olaj, mangán-PCA, Parfüm (természetes), Fucogel, E-vitamin

Ingredients: Caprylic/capric triglycerides, Almond/Borage/Linseed/Olive acids/ glycerides (bio), Himanthalia elongata extract, Coco-Caprylate, Vaccinium Macrocarpon Seed Oil, Manganese PCA, Parfum (natural), Fucogel powder ™ (Maltodextrin, Biosaccharide gum-1), Tocopherol (mixed)

Természetes édesen fanyar kékáfonya illat.

BIOLÓGIAI HATÓANYAGOK
BARNA ALGA (MARINE BAMBOO™)
 • Élőhelyének a fő jellegzetessége, hogy abban az óceáni mélységekben, ahol tartózkódik (50-60 m-en) óriási kékfény behatásnak van kitéve. Ezekbe a mélységekbe a látható fénynek már csupán a kék tartománya jut le (ezért is látjuk kéknek a tengereket). Ezért saját maga védelme érdekében termel olyan anyagokat, melyek segítenek a készítményben minket is a kékfény elleni védekezésben (fucosterol, phyco-carotenoidokban, phyco—béta- carotine)
 • Csökkenti az egyébként kékfény hatására felszabaduló kollegén bontó enzimek mennyiségét (26 %-kal csökkenti az MMP1 bőr kötőszöveti rostjait bontó enzim mennyiségét, mely kékfény hatására fokozottan termelődik a bőrben. A Marine Bamboo hatása ezáltal olyan mértékű, mely közel áll a kékfény sugárzástól mentes állapothoz).
 • 40 % -kal javítja az elasztin termelést.
 • Képes arra, hogy a kékfény besugárzás után zavart szenvedett fibroblasztok működését helyreállítsa.
 • Ő egy igazi nyertes. Innovációját a szakma nemzetközileg is elismerte, 2018-ban Zöld összetevő Bronz fokozatot nyert az In-cosmetics global világkiállításon.
FUCOGEL
 • Fukózban gazdag anionos poliszaharid (nagy molekulájú szénhidrát), melyet GMO mentes növényekből bakteriális fermentációval állítanak elő.
 • A bőrön felületi hártyát képez, mely képes megkötni a vizet, így remek hidratáló a stratum corneum (bőr legfelső rétege) számára. Puha, nem zsíros érzetet hagy maga után a bőrön.
 • Anti-aging hatása mögött a Sirtuin-1, fiatalság fehérje aktivitása rejlik. Ezáltal megnöveli a sejtek életidejét.
 • Rövid időn belül nyugtat, hidratál, anti-aging hatású, bőr szerkezet átalakító, sima és puha lesz a bőr.
VÖRÖSÁFONYA OLAJ
 • Tokoferolokban, tokotrienolokban, karotenoidokban, fitoszterolokban és foszfolipidekben gazdag luxus olaj.
 • A vörösáfonya értékes, aprónyi magjaiból sajtolással nyert finomítatlan növényi olaj.
 • Elősegíti a bőrsejtek regenerálódását.
 • A bőr számára jótékony antioxidáns, öregedésgátló, tápláló, védő és tonizáló hatást biztosít.
OLEOSOFT-4
 • 4-féle enzimatikusan aktivált növényi olaj komponenst tartalmaz: lenmag, borágó, mandula és olíva komplex hatása érvényesül.
 • A műanyag szilikon (dimethicon) természetes alternatívája, mely szinte teljesen azonos könnyed bőrérzetet nyújt.
 • Azáltal, hogy bizonyos olaj frakciókat hordoz magában, igazán kellemes, nem zsíros hidratáló.
MANGÁN-PCA
 • Fő funkciója a mitokondrium, mint az energia előállításában és annak elraktározásában szerepet játszó sejtszervecske védelme.
 • 26 %-ban véd az UV okozta szabadgyököktől.
 • A mangán számos enzim kofaktora, így olyan létszükség a bőr számára, melyre kevés figyelmet szentelünk.
A kutatók úgy találták, hogy a Marine Bamboo hatóanyaga akár 40 %-kal is képes javítja az elasztin termelést, mely a bőr rugalmasságának alapja.
Típus: Bio pigmentfolt halványítás