A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Bogyóshock tonik

Tonziáló és összehúzó lédús bogyós gyümölcsökkel gazdagított frissítőnk a savanykás vadszeder, a kék áfonya és a málna hármasával varázsolja sugárzóvá az arcbőrt. A vitamindús letörlőt biodegradábilis, tisztán természetes argán olaj alapú felületaktív anyaggal készítjük, hogy üde és tiszta arcbőrt kölcsönözzön. A díjnyertes, anti-glikációs hatású Arginin-PCA (D-Glycargin®) védelmezi a bőrfehérjéket, ezáltal járul hozzá az arc feszességéhez és rugalmasságához.

BLUE LAGOON Séance

Vegán | Állatkísérlet mentes | Paraben, PPG mentes

Professzionális felhasználásra!

Elérhetőség: Készleten
Várható szállítás: 2021. július 30.
Kiszerelés: 250 ml

Leírás

Sajátosságok

Használat: rázd fel a tonikot, majd a folyadékkal átitatott vattapamaccsal töröld át a vendég arcbőrét! Amennyiben a kezelés további lépéseiben tisztításra van szükség, a használata ismételhető pl. peeling vagy ultrahang gél letörlése után.

Összetevők: tisztított víz, vadszeder, áfonya, málna, argán olaj micella képző, arginin-PCA, levulinsav, nátrium-levulinate, növényi glicerin, nátrium-ánizsát, illatanyag (természetes), citromsav, nátrium-benzoát, kálium-szobát

Ingredients: Aqua, Rubus fruticosus (Blackberry) fruit extract, Vaccinum angustifolium (Blueberry) fruit extract, Rubus idaeus (Raspberry) fruit extract, Argan oil polyglyceryl-6 esters, Arginine PCA, Levulinic acid, Sodium levulinate, Glycerin, Sodium anisate, Parfum (natural), Citric acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate

Figyelem! Még a természetes összetevők is okozhatnak bőrallergiát!

Erdei gyümölcsök gazdag kavalkádja.

BIOLÓGIAI HATÓANYAGOK
ARGININ-PCA (D-GLYCARGIN®)
  • A glikáció okozta küzdelemben elsőként bizonyított ez a díjnyertes (PCHI Award 2017) molekula, mely hazánkban először kerül bevetésre.
  • A bőr szintjén kettős exkluzív hatással bír, egyrészről megelőzi a cukormolekuláknak a bőr rostrendszeréhez történő kapcsolódását (anti-glikációs preventív hatás), másfelől lehetővé teszi a glikáció által már kiváltott öregedés visszafordítását.
  • A bőr rostrendszerének regenerálásával a kollagén és elasztin rostok képesek lesznek visszanyerni biomechanikai tulajdonságukat, vagyis elasztikusságukat, rugalmasságukat és szakítószilárdságukat.
  • Számszerűsítve, hosszútávú alkalmazás esetén akár a sérült fehérjesejtek 22,9%-át képes helyreállítani, javítani, mely a bőr feszességének fokozódásában nyilvánul meg. Erre a fajta bőr öregedés visszafordításra jelenlegi ismereteink szerint csak ez az anyag képes.
  • Ezenkívül önkénteseken végzett vizsgálatok szerint a D-GLYCARGINE® jelentősen csökkenti– átlagosan 20%-kal – a bőr színének intenzitását. Ennek köszönhetően a sötétebb foltok kevésbé markánssá, a bőr tónusa kevésbé sárgássá válik, helyette egy egységesebb és sugárzóbb bőrkép köszön vissza!
ARGÁN MICELLA KÉPZŐ
  • A micellaképző felületaktív anyagokra egyébként mindig segédanyagként tekintünk, de nem úgy, mint itt, hiszen a marokkói argánolajból készült tisztító komponens ápoló, puhító és hidratáló összetevő is.
  • Cosmos jóváhagyott tisztító komponens.
  • Biodegradábilis, tehát nem jelent veszélyt a vízi élővilágra és a környezetre.
ÁFONYA, MÁLNA ÉS VADSZEDER KIVONAT
  • A bőrt vitalizáló triumvirátus antioxidáns A-, C- és E-vitaminban, szabadgyök megkötő színanyagokban gazdag kivonata segít megóvni a bőrt a károsodástól és javítja a sejtmegújulást és sejtnövekedést, fiatalítva és ragyogóvá téve a bőrt.
A D-GLYCARGINE® akár 34 ,4 %-kal is képes csökkenteni a glikációt, ezáltal jelentősen védve a bőr struktúrfehérjéit.