A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Csapatunk

Csapatunk

Köszönöm, hogy ellátogattál az oldalunkra!

Ezúton szeretném Neked bemutatni a Magister Products csapatot és a Séance vonalat.

Magamról.
A patika világába születtem bele, korán eldöntöttem, nagyszüleim nyomdokaiba lépve gyógyszerész leszek. Az egyetemen megszerzett bőrgyógyászati alapismereteket a SOTE Bőrklinikán eltöltött gyakorlati időm során teljesítettem ki. Itt szembesültem vele, hogy a bőrgyógyászati betegségek széleskörű előfordulása végett, elengedhetetlen a gyógyszerészi  szerepvállalás. 

Rá kellett döbbennem, hogy bár a gyógyszertárban készült kozmetikumok és az itt forgalmazott dermokozmetikumok már képviselnek egy minőségi szintet, sokszor még ezek a termékek sem mentesek káros összetevőktől, kőolajszármazékoktól, parabénektől. Úgy éreztem szükség van egy olyan termékcsalád létrehozására, mely gyógyszertári alapokon nyugszik, de kikerüli az azokban előforduló mesterséges anyagokat. Tehát ötvözi a nagy múltra visszatekintő gyógyszerkönyvi növényi alapanyagokat, a modern organikus vajakkal, olajokkal, bioaktív kozmetikai hatóanyagokkal. Közben farmakológusként szakvizsgát tettem, mely során szerzett ismereteimet (bőrön keresztüli gyógyszerbevitel, hatóanyag hasznosulás) felhasználtam a kozmetikumok formulálásakor. Így született meg a Magister products natúrkozmetikai márka.

Fejlődésünk.
Az elmúlt évek során közel 200 kozmetikum fejlesztését végeztem és csapatunk munkájának gyümölcseként nagy ismertségre tettünk szert országszerte, leginkább lakossági vonalon. Lelkes vásárlóinktól folyamatosan érkeztek hozzánk a kérdések és kérések, milyen módon lenne lehetőségük a kozmetikusoknál is alkalmazni a Magister termékeket. Ez elindította bennem a professzionális vonalnak a megvalósítási vágyát, egy Magister szemléletet tükröző, innovatív és újgenerációs márka megálmodását. 

A terméknévről.
Mindenképp szerettem volna átültetni a kezelések hangulatát, eszmeiségét a terméknévbe is, Séance, tehát egy szépségrituálé, ami testi és lelki feltöltődést nyújt, kikapcsolja, relaxálja az egyébként a stressz és rohanás alól egy órára megszabadulni kívánó vendéget, amivel öröm dolgozni és, amit öröm átélni is. Ez volt a koncepció. Továbbá figyeltem rá, hogy ne válasszak olyan nevet, ami sugallja a natúrságot és a természetességet. Nem azért, mert ezek a kozmetikumok nem természetesek, hanem mert a Magister hitvilágnál ez már egyértelmű és megkérdőjelezhetetlen, hogy kommunikálni szinte demagógnak érzem, másrészről sajnos ezeknek a szavaknak a használata, a nem teljesen tiszta összetevőkkel dolgozó gyártók miatt nagyon elcsépelt lett. Így hát létrejött a Séance (párom végtelen kreativitásának eredményeként), nem mellesleg gyártóhelyünknek otthont adó Sé település nevét is magában foglalja.

Tesztelések.
A kezelési protokollok kidolgozásában és a termékminták tesztelésében Pochron Bianka szombathelyi kozmetikus volt a segítségemre, aki egy év alatt több, mint 720 kezelést hajtott végre a Séance programmal, míg nem megszülettek a végső, tökéletesített termékek.


Pochron Bianka kozmetikus és dr. Mester Ildikó termékfejlesztő

Nagy megtiszteltetés, hogy a Magister csapat szakmai kollektívájának oszlopos tagja a méltán elismert Dr. Veres Klára általános orvos, bőrgyógyász szakorvos jelölt a Séance vonalunk létrehozásában is részt vett. Klári kimagasló tudását a szegedi Bőrgyógyászati Klinikán végzett tudományos munkája alapozta meg, de bőrgyógyászati tapasztalatot szerzett a tengerentúlon is (Mexikóban, Brazíliában, USA-ban), illetve két német városban (Göttingenben, Berlinben).  A Heim Pál Gyermekkórház Bőrgyógyászati Osztályán a legkisebb gyermekek súlyos bőrproblémájának megoldásán dolgozott, amit jelenleg büszke édesanyaként életébe beköszöntött két kisfia (Macika és Dodó) miatt függesztett fel. Klári a Séance tananyag bőrgyógyászati alapismeretének legfőbb létrehozója.

A teljes Magister csapat (nem számolva a Magister lányokat és Referencia kozmetikusokat) közel 15 fő, mi készítjük, mi gyártjuk, csomagoljuk, postázzuk. Üzemünk igazi kis csajos birodalom, ahol fiatalságunk ellenére nagyon komoly munka folyik. A Magister csapat tagjai továbbá családunk teljes kollektívája. Köszönöm nekik az aktív összefogást, mely erőt és szárnyakat ad mindenkor. Nagypapám kimagasló 50 éves szakmai tapasztalatát, Édesanyám jó ötleteit, a párom gyakorlati tanácsait. Ezek mind hozzásegítettek minket ahhoz, hogy vegyszerek és mesterséges anyagok nélkül is kimagasló minőségű készítményeket tudjunk készíteni és eljuttatni minden magyar család, és immár minden kozmetikus kezébe!