A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Fruitfuzio AHA5 szérum

Rendkívül jól tolerálható AHA sav forrás, mely 5 %-ban tartalmaz Olaszországban termesztett almából, citromból, vörösszőlő héjból és búzacsírából nyert hámlasztó koncentrátumot, így járul hozzá a bőrkép egyenletességéhez. Ezenkívül gyorsan bőrbe hatoló ultraalacsony molekulatömegű hialuronsavat (molekulatömeg: < 10 kDa) is belefoglaltunk, hogy a hámlasztás folyamata már egy mély hatóanyagbevitelhez és az epidermis hidratálásán túl, a dermis vízmegtartásához is hozzájáruljon.

 

XPHOLY8 Séance

Vegán | Állatkísérlet mentes | Paraben, PPG mentes

Lejárat: 2021.11.

Elérhetőség: Készleten
Várható szállítás: 2024. június 17.
Kiszerelés: 30 ml

Az év dentálhigiéniai terméke kategória olvasói díj nyertese!

A legjobb bio- és/vagy natúr hajápoló kategória olvasói díj nyertese!

A legjobb bio- és/vagy natúr smink kategória zsűri díj nyertese!

 

Leírás és Paraméterek

Sajátosságok

Egy-két pipettányi mennyiséget simító mozdulatokkal oszlass el a bőrön a szemkörnyék kihagyásával, majd vidd fel az aktiváló oleogélt (ez alá majd link:Oleogél activectoin) és kezdd meg az ultrahangozást!

Összetevők: tisztított víz, Regenine természetes sav komplex, nátrium-hialuronát (oligo mérettartomány) arabmézga, xantán gumi, benzil-alkohol, dehidro-ecetsav, nátrium-hidroxid

Ingredients: Aqua, Regenine (Tartaric acid, Pyrus malus fruit extract, Citrus medica limonum extract, Citric acid, Hydrolyzed grape skin, Hydrolyzed wheat bran, Sodium benzoate, Potassium benzoate) Sodium hyaluronate, Acacia Senegal gum, Xanthan gum, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, Sodium hydroxide

Figyelem! Még a természetes összetevők is okozhatnak bőrallergiát!

Az AHA-savas hámlasztás kúraszerű alkalmazása három szakaszból áll

Első szakasz: a bőr hozzászoktatása a savasabb Ph-hoz. Ezt úgy érhetjük el, ha kezdetben kis koncentrációban alkalmazzuk az AHA savas készítményeket egy-két hétig (FRUITFUZIO AHA5, de bőrtípustól függően kezdhetünk rögtön FRUITFUZIO AHA10).

Középső szakasz: a kezelési cél elérésére nagyobb koncentrációjú készítményeket alkalmazunk (FRUITFUZIO AHA25).

Karbantartó szakasz: a kúra után, bőrtípustól függően, alacsonyabb koncentrációjú AHA-savas készítményekkel tartjuk fenn a kívánt állapotot (otthonra FRUITFUZIO AHA5 SZÉRUMOT javasoljunk, melyet hetente 1-2 alkalommal esti hidratáló krém alá csepegtessen a vendég.

BIOLÓGIAI HATÓANYAGOK
REGENINE - AZ INNOVATÍV HÁMLASZTÓ
 • A természet csodáinak bőrmegújító keveréke: almából, citromból, vörösszőlőből és búzacsírából kinyert hatóanyag komplex.
 • A növényeket nagy múltú tradicionális termőföldekről szerzik be, az almát az olasz Alpok lábai alól szüretelik, a szőlőt Emilia-Romagna régió napsütötte domboldalain, a búzacsírát a Pó folyó menti kis falvak készítik elő, a citrom pedig egyenesen Szicíliából érkezik a Bolognai Egyetemre, ahol az ún. " molecular bioliquefaction", vagyis cseppfolyósításos innovatív kinyerés által dolgozzák fel. Ez egyébként egy enzimeken alapuló kivonás, mely lehetővé teszi azt, hogy a bioaktív növényi összetevők 100%-át helyreállítsuk és egy biológiailag hozzáférhető és aktív formában kinyerjük.
 • Nem csupán az eljárás végett számít innovációnak, hanem azért is, mert leggyakrabban a kozmetikumokban szintetikus savakat alkalmaznak, leginkább a költséghatékonyság miatt, azonban egy természetes fitokomplex bőrazonossága, biológiai értéke és bőrre gyakorolt összetett hatása utánozhatatlan.
REGENINE HATÁSAI
 • Kíméletes, mégis effektív hámlasztó, magas természetes AHA-sav forrással.
 • Mivel nem csupán savakat hordoz (nem egy-egy molekulát, hanem az adott gyümölcsök ill. búzacsíra más hatóanyagait is), miközben a felső elhalt sejtsorokat oldja, táplálja, hidratálja a bőr alsóbb rétegeit.
 • Mind leöblítendő, mind bőrön maradó termékek esetén is magas a tolerálhatósága (így a FRUITFUZIO AHA5 rétegezhető éjszakára arckém alá).
 • Ideális hajápolási termékekben, mert nem csupán a bőrsejteket, a hajszálakat is fényessé varázsolja.
HIALURONSAV
 • Ultra alacsony molekula tömegű hialuronsav, a jelenleg legkisebb mérettartománnyal.
 • Képes átjutni a bazálmembránon, ezért eredményes mélyhidratálónak számít a dermis rétegében.
 • Azáltal, hogy a bőr mélyebb rétegeiben képes nagy mennyiségű nedvességet magához kötni, a bőr feltöltődik, láthatóan halványodnak a barázdák, annak elasztikussága drasztikusan megnövekszik.
 • A bőr kellemetlen feszülése, érdessége, hámlása megszűnik, csökkenti a hámlasztással járó esetleges bőrszárazság rizikóját.
REGENINE BIOLÓGIAI HATÁSIGAZOLÁS BŐRÖN
 • Bizonyított bőrmegújító, rejuvenáló hatás (+83% in vitro test).
 • Bizonyítottan szelídebb és biztonságosabb, mint a szintetikus glikolsav és mandulasav. Ezért az érzékenyebb bőr is könnyebben tolerálja.
A kutatók úgy találták, hogy a Regenine innovatív sav komplex akár 83%-kal is megnövelheti a bőrmegújulást!