A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Tengervizes szérumok

Könnyed szérumjainkban a vízfázis nagy részét tengervízre cseréltük, ezzel fokozva a szérum hatóanyag tartalmát, így még több táplálás jut az arcbőrnek. Hozzásegítjük a bőrt olyan ásványi anyagok felvételéhez, melyek nélkülözhetetlenek a normál bőrfunkciókhoz, például a hámosodáshoz, vagy a bőrmegújuláshoz, regenerációhoz.
Rendezés:

Új vívmány az olajos tapintás és a tág pórussal szemben! Vízbázisú koncentrátumunkat friss mediterrán tengeri ásvánnyal készítjük, dúsítjuk tengeri alga kivonattal, melynek köszönhetően csökkenti a pórusok átmérőjét, megspékeljük tetrapeptiddel, hogy javítsuk a problémás, aknés bőr képét! 5 % rendkívül stabil és erős C-vitamin módosulattal.


Bármely Séance kezelésbe beilleszthető.

A 7 tengerek királynője vendéged bőrének feltöltésére érkezett! Vízbázisú koncentrátumunkat friss mediterrán tengeri ásvánnyal és innovatív C-vitaminnal készítjük. Harcol a fényártalom és a városi szmog ellen. Szédületes hatóanyagai (LMW-hialuronsav, palmitoil- tripeptid-5) aktívan lépnek fel a ráncok és feszességét vesztett bőrkép ellen.


Bármely Séance és egyéb anti-aging hatású kezelésbe beilleszthető.

Van egy jó trükkünk a pöttyök ellen! Próbáld ki ezt a vendéged bőröddel gyengéd, de a pigmenfoltokkal erőszakos vízbázisú koncentrátumunkat! Friss mediterrán tengeri ásvánnyal készítjük, melyet rendhagyó hatóanyagokkal párosítunk: speciális tetrapeptid és a különlegesen stabil és erős C-vitamin hivatott a barna foltokat halványítani.


Bármely Séance és depigmentáló kozmetikai kezelésbe beilleszthető.