A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

A hipoallergén Séance felépítése

A hipoallergén Séance felépítése Az érzékeny bőr oltalmazó kezelései

A kivitelezéshez szükséges termékeket a négy fő Séance tartalmazza. A hiperreaktív, legérzékenyebb bőr felé a legtisztább módon érdemes közelíteni. Ez a Séance összegyűjti mindazokat a készítményeket, melyek különösképp kifejezik az allergiára hajlamos bőr iránti törődést, finomságot és empátiát. Az összetevők kiválasztását hatalmas gondossággal végeztük minden Séance kozmetikumnál, de ezek a termékek még olyan illóolajokat és természetes illatanyagokat sem tartalmaznak, melyekre ritkán ugyan, de előfordulhat érzékenység. A hipoallergén jelölés a terméken is megjelenik, vagyis a termék név alatt zárójelben minden esetben olvasható egy "H" jelölés. Fontos tudnivaló, hogy az X-es termékek, melyek bármely kezelési sorba beilleszthetőek (Pillazóna gélmaszk és Kojic-savas depigmenter) is kiválóak érzékeny bőrre.  Ezekből az allergén mentes készítményekből két kezelési protokollt dolgoztunk ki.

1. SÉANCE HYPOLIFT

Legfőbb célja, hogy azok a vendégeink, akik megoldhatatlan problémaként küzdenek bőrük érzékenységével, kipirosodásával (rosacea), végre eredményes nyugtató, feltöltő és irritánsoktól mentes kozmetikai kezelésben részesüljenek. Mint minden Séance esetében, itt is megőrizzük a bőr pH egyensúlyát és a mikrobiomot, támogatjuk a bőr védőgát (barrier) funkciót, emellett nyugtató és lifting hatóanyagok gazdag sorát juttatjuk a bőrbe. Ez a szeánsz még olyan gyógynövényeket sem tartalmaz, melyek ugyan ritkán, de allergiát okozhatnak. (Az allergén összetevők mindig csillaggal (*) vannak megjelölve az összetevő sor végén).

Időtartam: arcon 45 perc, mely a nyak és dekoltázs bevonásával 60 percre emelkedik.

Előkészítő fázis

Az általunk kiválasztott Intimity illatcseppel aromaterápiát végzünk. Az érzékeny bőrnél a gyengéd tisztítás különösen fontos, kíméletesen kell megszabadítani az arcbőrt az irritáló szennyeződésektől. Ezt Magister Kókuszvízzel végezzük, kíméletesen áttöröljük vele az arcot. Tonizálunk Fülöp-szigeteki Arctejjel (HY2,H). Ananászporral (arctejjel 1:2 arányban összekeverve) enyhe peelinget is végezhetünk laza, körkörös mozdulatokkal. Érzékeny, vékony bőrnél a frimátor alkalmazása ellenjavalt.

A kezelés magja

A hiperpigmentálódott, heges területekre a Kojic-savas depigmenter szérumot (X) lágyan ütögessünk a bőrbe. Ezután az Islandchill nyugtató gélből (DC5, H) 4-6 pumpányit ecsettel oszlassunk el a teljes kezelt területen, majd UH-készülékkel az értékes hatóanyagokat 10-15 percen keresztül juttassuk be a bőrbe.

Befejező fázis

A Mangósárga-fügemátrix pakolást (BW5, H) egyenletes rétegben felvisszük, majd 10-15 perc hatóidő elteltével eltávolítjuk. A szeánszt Peptid Percek Pasztával (AA7,H) koronázzuk. Ez a termék egy különleges természetes, fizikai fényvisszaverő filterrel ellátott befejező krém. Mivel az érzékeny bőr esetén az UV-fény gyakran gyulladást provokáló tényezőként szerepel, ez a befejező krém nélkülözhetetlen zárása a szeánsznak.

2. SÉANCE HYPOAGE

Az érzékeny bőr gyakran húzódik, száraz, viszket. Ezeket az érzéseket okozó víz és/vagy zsírhiány a ráncokat is hamarabb előcsalogatja. A Séance Hypoage a szenzitív és rosaceás bőr antiage kezelését tűzi ki célul, feltölti a bőrt a számára nélkülözhetetlen vitaminokkal (Mangósárga Fügemátrix pakolás), polifenolokkal (Reimsi pezsgőgél), ezáltal akadályozva meg a kötőszöveti rostok pusztulását.

Időtartam: arcon 45 perc, mely a nyak és dekoltázs bevonásával 60 perce emelkedik.

Előkészítő fázis

Hasonlóan végezzük, mint a HYPOLIFT Séance esetén.

A kezelés magja

A hiperpigmentálódott, heges területekre a Kojic-savas depigmenter szérumot (X,H) lágyan ütögessük a bőrbe, majd a Százszorszép szérumot (AA3,H) csepegtessük a szem és szájkörüli mimikai ráncokba. A szemkörnyék teljes területére a Pillazóna gélmaszk (X,H) is használható pakolásként, vagy 5-5 percig ultrahangozva. Ezután megkezdhetjük a Reimsi pezsgőgél (BW4, H) felvitelét, melyet 10-15 percig ultrahangozunk a bőrbe. A pezsgőkivonat aktív polifenoljai jótékonyak az orcákon jelentkező hajszálértágulatokra is.

Opcionális: ha az érzékeny bőr mellé seborhoeás tünetek is társulnak, végezhetünk egy könnyed masszázst Sakk-matt masszázskrémmel.

Befejező fázis

A Mangósárga-fügemátrix pakolást (BW5, H) egyenletes rétegben felvisszük a bőrre, majd 10-15 perc hatóidő elteltével eltávolítjuk meleg vizes kozmetikai kendővel. A kezelést a Peptid Percek Pasztával (AA7,H) koronázzuk. Nem csupán a fényvédelem miatt jelentős, de a benne található Palmitoyl Tripeptide-5 elősegíti a bőröregedés folyamatának a lassítását. Utánozva a szervezet saját mechanizmusát, párhuzamosan serkenti a kollagén termelődést és védelmet nyújt a kollagén lebomlása ellen. Opcionális gyulladáscsökkentő befejező krém lehet a Pistacchio Créme Geleé, mely szintén ezt az értékes peptidet hordozza magában.

A te bőröd, a mi küldetésünk!

Ildikó
Tartalomhoz tartozó címkék: blog