A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

PlanctoPeel Mask

A Séance peel off maszk formula egyesíti az agyagos és alginát technológia előnyeit, így a por könnyedén válik a kezeid között csodás bőrápolóvá. Bőven szórtunk bele a kivételes plankton kivonatból, mely Franciaország ősi vulkanikus tavaiból érkezik a kezelésre, méghozzá azért, mert a bőr városi és digitális szennyezés elleni védőpajzsa. Lágyítja a vonalakat, szépítő filtert húz az arcbőrre, mattít és a pórusok láthatóságát is minimalizálja. A bőr mikrotápanyag és vitamin készletének feltöltése érdekében értékes kék spirulinával dúsítottuk.

BLUE LAGOON Séance

Vegán | Állatkísérlet mentes | Paraben, PPG mentes

Professzionális felhasználásra

Elérhetőség: Készleten
Várható szállítás: 2021. július 30.
Kiszerelés: 75 g

Leírás

Sajátosságok

Így használd: fél perc alatt keverj ki 10 g port 30 g vízzel (vagy virágvízzel) alaposan, így egy könnyen eltávolítható friss gélt kapsz! A masszát spatula segítségével hordd fel a bőrre a szem közvetlen környezetének kihagyásával egyenletes rétegben! 10-15 perc elteltével a megszilárduló maszkot húzd le, majd tonikkal átitatott vattapamaccsal töröld át a vendég arcbőrét! Nyaktájék bevonása esetén 15 g porhoz 45 g vizet keverj!

Okklúziós hatás kiaknázása: a maszk alatt a bőr hőmérséklete megnövekszik, mely tovább fokozza a hatóanyagok bőrbe jutását. Ezért a felvitele előtt a bőrre szérumot hordhatunk fel, erre a célra leginkább vízbázisú készítményt javaslunk.

Összetevők: kovaföld, algin (barna algák sejtfal alkotója), rózsaszín agyag, kálcium-szulfát (természetben megtalálható gipsz), tetranátrium-pirofoszfát, plankton kivonat, kék spirulina por

Ingredients: Solum Diatomeae, Algin, Kaolin, Calcium Sulfate, Tetrasodium Pyrophosphate, Plankton Extract, Spirulina Maxima Powder

Illatmentes készítmény. Kreatív kozmetikában a friss masszához egy-két csepp illóolaj tehető, azonban ez nem javasolt hámlasztó kezelés során.

BIOLÓGIAI HATÓANYAGOK
KÉK SPIRULINA POR
 • Igazi superfood a bőrnek, melyet Földünk legősibb élőlénye szolgáltat. Amióta a világ a világ, az algák léteznek és most széleskörű makro-és nyomelem tartalmukat adják a fakó, élettelen, funkciójában lelassult, leterhelt bőrnek.
 • Jód, kálium, kalcium, vas, nátrium, mangán, magnézium, szelén és cink forrás.
 • Intenzív kék színét a phycocyanin hatóanyaga biztosítja, mely amellett, hogy a világon az egyetlen természetes kék színanyag, erőteljes antioxidáns, gyulladáscsökkentő, immunerősítő.
 • Speciális összetétele végett nem hordozza az algákra jellemző hal szagot.
 • Magas aminosav tartalma segíti a bőr hidratációját.
BARCELONAI RÓZSASZÍN AGYAG
 • Okkluzív hatású, tehát nyomást gyakorol a többi hatóanyag bejutására.
 • Azáltal, hogy egy vékony réteget képez a bőrön, kissé megemeli a bőr hőmérsékletét így az aktív összetevők könnyebben be tudnak jutni az epidermisz mélyebb rétegeibe.
 • Ezenkívül abszorbciós aktivitással bír, ami azt jelenti, hogy a felszíni, illetve pórusokban rekedt szennyeződéseket képes megkötni.
 • Olyan karakterisztikus ásványi anyag összetétellel rendelkezik, melynek köszönhetően a bőr irritációt is hivatott csökkenteni, ezért esett rá a választás ebben a formulában.
„PLANKTON GLASS FLOWER”: FITOPLANKTON KIVONAT
 • A Plankton kivonatot (diatomaceous earth) ősi vulkanikus tavakból nyerik ki a francia Auvergne vulkanikus régióból.
 • A városi és digitális szennyezés elleni védőpajzsa a bőrnek.
 • Tisztán növényi, vegán hatóanyag, mely képes az UV és a kékfény visszaverésére is (dupla „anti-pollution”aktivitás).
 • Természetes „soft focus effect”: lágyítja a vonalakat, szépítő filtert húz az arcbőrre, mattít, pórusok láthatóságát minimalizálja
A Plankton Glass Flower a kékfény hatására megnövekedett MMP-1 kollagén bontó enzim mennyiségét -38 %-kal csökkenti, ezáltal mérsékelve a digitális eszközök bőröregítő hatását.