A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Séance landoló

AHOL AZ ÉLMÉNY ÉS A PROFESSZIONALITÁS TALÁLKOZIK

A Séance egy egyedülálló kozmetikai kezelési koncepció, mely mélyebbre lát és hatol a felszínnél. Széles skálájú termékvonulatát élmény befogadni és használni is. 

A Séance programok során az aromaterápia és a funkcionalitás tökéletes szinergiája valósul meg, hogy a vendégeid az elégedettségtől meghökkenve távozzanak minden alkalommal. Mondhatnánk: egy wellness hétvége élményét és jópár hagyományos kozmetikai kezelés eredményességét egy óra Séanceba sűrítettük!

Ismerkedj meg a Séance kozmetikumokkal

XPHOLY-8 HÁMLASZTÓ SÉANCE

Fokozatosan felépíthető hámlasztó kezelés, amelytől a bőr olyan élettel teli lesz, akárcsak a zamatos nyári gyümölcsök.

Megnézem a termékeket

BLUE LAGOON KÉKFÉNY
VÉDŐ SÉANCE

A tengerek, vagyis a nagy kékség mélyéről gyűjtött hatóanyagokkal harcol a kékfény okozta és modern világunk bőrkárosodás ellen.

Megnézem a termékeket

CLOCK-LOCK ANTIAGE SÉANCE

Nyomtalanul nem múlhat el az élet. Az esztendők ugyan összeráncolják a bőrt, de az idővel szemben megszállottan küzdeni értelmetlen hiba lenne. Azonban ez a Séance képes arra, mint az önzetlen szeretet. Bőrazonos hatóanyagai letörlik arcunkról a keserű vonásokat, elsimítják szemünk alól a ráncokat és a félelmeket, bűbájos virágos illata elhozza nekünk a rendkívüli vidámságot, mely aztán körül öleli testünk.

Megnézem a termékeket

MARIANA DEEP CLEAN
TISZTÍTÓ SÉANCE

Van valami, ami sosem megy ki a divatból: a tisztaság. Legyen szó erkölcsi ártatlanságról, vagy a bőrünk makulátlan tisztaságáról.

Ez a Séance akár 3 féle kezelés kialakítására is képes: legyen szó gyors segélyről (Fresh Start), zsíros, tág pórusú bőrről (Acne Cure), vagy az eltömődött arcbőr nagytakarításáról (Full Clean).

Megnézem a termékeket

SIREN WARERS KELETI HIDRATÁLÓ SÉANCE

Egy szomjas arcbőrnek a víz a legfinomabb ajándék. De ahhoz, hogy hasznosítani tudja ezt az éltető erőt, maradéktalanul be kell juttatnunk és meg is kell tartanunk a bőrben. 

Az anyatermészet speciális hatóanyagait kihasználva egy Séance alatt akár duplájára növelhető a bőr nedvességtartalma! A víz csobogása még a ráncokat is felkapja és lesodorja a bőrről, az élményt a keleties illatok koronázzák.

Megnézem a termékeket

SENCHABRASIO HYDROPEEL SÉANCE

Hidroabráziós kezelés újragondolva, mivel ezt a kezelést víz helyett Sencha tea tonizálóval végezzük.

Megnézem a termékeket

BIOVITALITY PRO ESSENCE SÉANCE

Kimerítő kozmopolita életmódunk felemészti energiánkat és sebeket ejt bőrünkön. Ez a Séance a tápanyagszegény, fakó és élettelen bőrből varázsol időtlenül puha, vitális bőrt. A mesés gyümölcsök és a speciálisan formulált vitaminok bombaként robbanva töltik fel az arcbőr kiüresedett raktárait.

Megnézem a termékeket

TENDERTOUCH HIPOALLERGENIC SÉANCE

A hiperraktív, legérzékenyebb bőr felé a legtisztább módon érdemes közelíteni. 

Ez a Séance összegyűjti mindazokat a készítményeket, melyek különösképp kifejezik az allergiára hajlamos bőr iránti törődést, finomságot és empátiát.

Megnézem a termékeket

MINDET SZERETNÉM!

Te is kipróbálnád a Séance kozmetikumokat 1-1 kezelés alkalmával? Vagy a Séance eszme Téged is annyira meggyőzött, hogy szeretnél Séance kozmetikusként csapatunk tagja lenni?

Akkor Neked állítottuk össze Séance csomagajánlatainkat, melyekben kedvezményekkel és értékes SÉANCE ajándékokkal is megjutalmazunk.

Megnézem a termékeket

Hősnőink

A Séance kozmetikumok hősnőinek titka, hogy önmagukra ugyanannyira odafigyelnek, mint másokra. Hiszen csak akkor tudnak mások felé áldozatkészek lenni és helytállni az életben, ha maximálisan megadnak maguknak mindent, testileg és lelkileg egyaránt. Ők azok, akik már azonosultak a Séance értékekkel, velük találkozhatsz felületeinken és tananyagunkban.

EHF kupa-győztes magyar kézilabdázó


Modell, Miss Universe Hungary 2012


Színművész, Miss Hungary 2003


Táncos és tánctanár


Utazó blogger, GLAMOUR Magazin Ambassador 2021


Énekesnő, énektanár