A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Kezek, melyek között a csodák születnek

Kezek, melyek között a csodák születnek Horváthné Puskás Petra az elsők között lett Séance referencia kozmetikusunk. Őt faggattam frissen nyitott szalonjában az első benyomásokról, élményekről.

Petra, mesélj nekem kérlek arról, mi motivált abban, hogy Ausztriából haza térve, újra kozmetikus hivatásodnak hódolj, mindezt Séance kozmetikusként tedd!
 

A kozmetika mindig is közel állt a szívemhez, hiába sodort az élet más területekre. Rendkívül boldog vagyok, hogy sikerült visszatérnem hozzá. Glutén érzékenyként és 3 gyermekes édesanyakánt már egy évtizede fontos nekem a minőségi, vegyszermentes, egészséges élet. Sok éven keresztül kutattam a hozzám illő, számomra kifogástalan kozmetikai termékcsalád iránt és szerencsémre pár évvel ezelőtt megtaláltam a Magistert, amit be is építettem a család napi rutinjába. Ezután az a szerencse ért, hogy pont Ausztriából való hazaköltözésünkkel párhuzamosan jelent meg a Séance professzionális vonal. Egy teljes nyarat a paletta tanulmányozásával töltöttem, és szeptemberben döntöttem: ez lesz az én utam!
 

És milyen jól döntöttél! Alig pár hónap alatt sikerült megnyitnod saját szalonodat, megszületett a Varázs-lak! Mi volt a trükköd, hogy szinte a nulláról ilyen nagy létszámú vendégkört tudtál kiépíteni?
 

Az erő a termékekben rejlik, amivel dolgozom, továbbá a hitelesség, ill. az, hogy szeretem az embereket.
 

Számos férfi vendéged van. Hogyan sikerült megszólítanod őket?
 

Először is, ők szólítanak meg engem (nevet). Lassan elvethetjük azt az állítást, hogy a férfi csak éppen legyen szebb az ördögnél. Ez nem igaz, a férfiak is egyre igényesebbek, gyakoriak a tini kezelések, de az érett férfiak is egyre inkább jelentkeznek anti-aging kezelésre. Zömmel úgy alakult ki a férfi vendégkör, hogy a hölgy résztvevő hívta meg fiát, vagy invitálta meg férjét egy ajándék kezelésre. Szerencsére azt mondhatom, hogy az a férfi, aki egyszer ráveszi magát egy kezelésre, belőle is visszatérő vendég válik, hiába is, ők is vágynak a kényeztetésre. 
 

Mit javasolsz azoknak a kozmetikusoknak, akik most érdeklődnek a Séance iránt, ill. frissen csatlakoztak? 
 

Azzal a hatalmas lehetőséggel, amit ti nyújtotok, tudni kell élni! Ugyanis a nulláról való kiépítés annak is köszönhető, hogy a Grand Luxe csomaggal nem csupán a termékeket kaptam, hanem névre szóló üzleti modellt, vagyis névjegykártyát, ajándékutalványt, ajánlókártyát, időpontkártyát, sőt még vendégkartont is. Erre teljes mértékben fel lehet építeni egy kezdő vállalkozást. Az arculat kialakításával nem kellett törődnöm a sok más egyéb ügyintézés mellett. Induláskor sokat számított továbbá, hogy a csodálatos fotókat használhattam a social media oldalaim népszerűsítéséhez.

Őszintén mondom, hogy a kezelésekre való nagy érdeklődés annak is tudható be, hogy jókora tudás van a kezünkben, hiszen az összes termékről rendkívül részletes leírások találhatóak meg a honlapon.

"Naprakészen tudok beszámolni a vendégeimnek arról, hogy éppen a latin-amerikai tónusjavító sárkányvérrel, vagy az egzotikus Amazonas-menti murumuru vajjal érintkezik a bőrük." 

Azt tudom javasolni, minden leendő vagy meglévő referencia kozmetikusnak, hogy ezeket az általatok közzétett információkat adják át a vendégeknek, ők ezt igénylik, sőt egyenesen büszkeséggel tölti el őket, hogy ezekkel az értékes anyagokkal érintkezhet a bőrük. Amit meg kell említenem, hogy a Séance kezelés tényleg nem csupán a vendégnek élmény, hanem jómagamnak is. Amikor a 9. vagy 10. órában kezelek, igenis erőt tud adni a Chilei Kiwimag Mousse mennyei illata és krémessége vagy az az öröm, amit egy 60 perces kezelés után a vendég a saját szemével lát és végtelen háláját és szeretetét átadja nekem.
 

A te bőröd, a mi küldetésünk! Keresd referencia kozmetikusainkat!

Ildikó
Tartalomhoz tartozó címkék: blog