A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Időutazás pedig létezik, most már klinikailag igazoltan is

Időutazás pedig létezik, most már klinikailag igazoltan is Vissza a jövőbe? Sokszor inkább a múltba utaznánk vissza. Nincs olyan nő, aki ne szeretné szépségét időkapszulába zárni és megőrizni a lehető legtovább. Te is ábrándoztál már arról, hogy egy DeLoreannel visszautazol éveket, és újra átéled a fiatalságodat? 

Szállj be a Voyage képzeletbeli időgépébe, és tündökölj ismét a Voyage Kétfázis Hialuron- C 45 + nappali arckrémünkkel!

Az általunk kínált időutazás valóban különleges, a jelenben segít megélni a múlt szépségeit, a jövőben pedig a jelen értékeit. A Hamilton Laboratórium által végzett tesztek eredményei alapján a finom elixír a két különböző molekulatömegű, biotechnológiai úton előállított hialuronsav tartalmával igazoltan ránctalanító hatással bír.

Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy a 10, 45-55 év közötti, érett, ráncos, vízhiányos bőrrel rendelkező önkéntesen végzett, műszeres vizsgálat szerint a készítmény már 4 hét használat után átlagosan 11%-kal csökkentette a ráncok méretét és 5%-kal azok mélységét.

Volt olyan hölgy, akinél már 4 hét után 22 %-kal igazoltan csökkent a ráncok mérete!

A látványos változásról Te is megbizonyosodhatsz. Az előtte-utána képeken jól látható, hogy már 1 hónap alatt milyen nagy mértékben változott a hölgyek bőrképe, komoly eredményeket elérve a ránctalanítás terén.

A külső és belső ragyogás minden nőt ellenállhatatlanná tesz, ezért olyan fontos, hogy a legfinomabb szerekkel kényeztesd magad, és bizonyítottan a legminőségibb ápolókat válaszd. A hatóanyagokban gazdag Voyage a fénynek és az oxigénnek ellenálló, stabil innovatív C-vitaminnal, simogató bio kókusz- és babassuolajjal, valamint pigmentfolt halványító ferulinsavval repít az időtlen szépség birodalmába. Éld meg nőiséged minden percét és hagyd, hogy megajándékozzunk a magabiztosságot adó kortalanság élményével!

Az én küldetésem a Te bőröd! 

Ildikó

 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog