A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Orchidetox tonizáló

Az orchidea virágos melegségében tündöklő tonikunkat a multi-aging szolgálatába állítva liposzómás hialuronsavval, liposzómás A-, C-, E-vitaminnak, niacinamiddal és természetes AHA-savakkal készítjük.


Clock-Lock Antiage Séance
Csak kozmetikusok számára elérhető termék!
Elérhetőség: Készleten
Várható szállítás: 2024. május 31.
Kiszerelés:

Az év dentálhigiéniai terméke kategória olvasói díj nyertese!

A legjobb bio- és/vagy natúr hajápoló kategória olvasói díj nyertese!

A legjobb bio- és/vagy natúr smink kategória zsűri díj nyertese!

 

Leírás és Paraméterek

Sajátosságok

Tonikkal átitatott vattapamaccsal töröljük át a vendég arcbőrét a Séance első lépésében. Amennyiben a kezelés további lépésében tisztításra van szükség, a használatát ismételjük.

Összetevők: tisztított víz, AHA sav, liposzómás A, C-, E-vitamin, liposzómás hialuronsav, niacinamid, Parfüm (természetes), benzil-alkohol, dehidro-ecetsav, geraniol*, benzyl salicylate*, linalool*

Ingredients: Aqua, AHA fruit acids (Aqua, Vaccinium myrtillus fruit extract, Saccharum officinarum extract, Citrus aurantium dulcis fruit extract, Citrus limon fruit extract, Acer saccharum extract), Rovisome® ACE NG (Glycerin, Aqua, Lecithin, Tocopheryl Acetate, Ethyl Ascorbic Acid, Retinyl Palmitate), Rovisome® HA NG (Hyaluronic acid, Sodium salt, Lecithins, Aqua, Glycerin), Niacinamide, Parfum (natural), Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, Geraniol*, Benzyl salicylate*, Linalool*

* Az illóolaj természetes komponense

Szigetvilágot idéző vad orchidea nőies, virágos és egyben kissé édes illata járja át. 

BIOLÓGIAI HATÓANYAGOK
TERMÉSZETES AHA GYÜMÖLCSSAVAK
 • Eltüntetik a felületi egyenetlenségeket, halványítják a pigmentfoltokat, mérsékelik a ráncok mélységét, segítséget nyújtanak a zsíros és problémás bőr számára.
 • Az AHA rövidítés (Alpha Hydroxy Acides) az alfa-hidroxi savakat jelöli. Ezek főként gyümölcscukor származékok. A főbb gyümölcssavak: tejsav, almasav, glikolsav, citromsav és borkősav.
 • Kutatások bizonyították, hogy az AHA savak hosszútávú, rendszeres használatával (4-6 hónap) elősegíthetjük a finom, apró ráncok eltűnését, tompíthatjuk a mélyebb ráncokat és kivilágosíthatjuk a hiperpigmentált területeket.
 • Regeneráló, a bőrsejteket megújulásra ösztönzi.
 • A színbeli különbségek halványításával jelentősen javítja a bőrképet, a bőr egységességét.
LIPOSZÓMÁS A-,C-,E-VITAMIN
 • Rovisome® technológiával előállított stabil vitamin komplex, mely egyesíti a 3 legfontosabb bőrvédő vitamin erejét. Mivel a liposzóma szerkezete a bőrsejtek membránjához (más néven sejthártya) hasonló felépítésű, a hatóanyag biohasznosulása egyedülálló.
 • Ez azt jelenti, hogy a különleges „hordozó rendszernek” köszönhetően a vitaminok könnyedén hatolnek be a bőrsejtekbe, így gyakorolva egy erőteljes vitalizáló és DNS védő hatást (a szabadgyököktől). Ez oly annyira számottevő változást jelent, ahhoz képest, mintha „hordozó rendszer” nélküli, hagyományos vitaminokat juttatnánk be a bőrbe, hogy számszerűen is mérhető: a liposzómás formula szabadgyök megkötő kapacitását vizsgálva + 300 %-os növekedést találtak, a hagyományos A-, C-, E-vitaminnal szemben.
 • Amikor kutatók azt vizsgálták, hogy UVA-fény hatására (sejtkárosító, bőröregítő napfény spektrum), hogyan változik a bőrben a DNS, azt találták, hogy a ROVISOME ACE hatóanyaggal kezelt keratinociták (bőrhám sejtek) esetén 66 %-kal kevesebb DNS változás történt, mint a kezeletlen sejtek esetében, ezzel magyarázható a hatóanyag DNS védő tulajdonsága. Az A-, C-, és E-vitamin minden ismert hatása rendkívüli módon és erővel érvényesül.
NIACINAMID
 • A niacinamid (B3 vitamin) igazi megoldásmolekula akné, fokozott faggyú túltermelés, pirosodás, gyulladások, hiperpigmentáció esetén. Ezt azáltal éri el, hogy a bőr természetes immunvédelmét, a bőr védőgátját erősíti, mint egy igazi testőr!
 • A „waoo” hatást tovább fokozza az a tény, hogy segíti a bőr nedvességtartalmának megtartását, ezáltal fokozza a bőr tónusát, állítja helyre a hidro-lipid egyensúlyt.
LIPOSZÓMÁS HIALURONSAV
 • Könnyű molekulatömegével intenzíven hatol a bőrbe. Rendkívül stabil és hatásos liposzómás formula, mely segítségével a hialuronsav a bőr védőgáton átjutva fejti ki a mélyebb epidermalis bőrrétegekben az elaszticizáló hatását. Azonnali sokkszerű és folyamatos hatáskialakítás (depó) jellemzi.
 • Miért különleges a Rovisome liposzóma? A Rovisome membránjának a szerkezete és kémiai összetétele az élő sejtfalhoz hasonló, ezért zseniális a bőraffinitása, vagyis a bőrbe való beépülési hajlama.
 • Erőteljes hidratáló, a bőr alsóbb rétegeiben a nedvesség megkötésével egyenlíti ki a bőrtónust.
 • A hialuronsav képes nagy mennyiségű vizet magához vonzani és megtartani, ezáltal teltséget és rugalmasságot kölcsönözve a bőrnek. Sajnos a kor előrehaladtával a bőr hialuronsav tartalma fokozatosan csökken, ezért a kívülről bevitt hialuronsavra, mint természetes hidratáló faktorra, nagy szüksége van a bőrnek.
ORCHIDEA ILLAT
 • A természetes illatanyag nőies, gyümölcsös alapú virágos, édes illatjegyekben gazdag.
 • Feltöltő és jókedvre derítő.