A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Százszorszép szérum

A százszorszép – nevéhez hűen – akár százszor szebbé is varázsolhat (persze csak átvitt értelemben), hiszen a virágszirmok áztatása során értékes olajat lehet kinyerni belőle, amely tele van a bőr számára fontos zsírsavakkal (linolsav, sztearinsav, palmitinsav). Ezenkívül acmella kivonatot is tartalmaz, amelyet méltán neveznek növényi botoxnak, mivel erősíti a kollagén rostokat körülvevő szövetet, ezzel formálja, feszesíti a bőrt.

Az extra hidratálásért hialuronsavat adtunk még hozzá liposzómás formában, hogy az egyébként vízoldékony hatóanyag az olajokkal is elegyedjen és a bőr mélyebb rétegeibe is bejuthasson.

Bőrtípus: normál, száraz (száraz seborrhea, dehidratált bőr, alipikus bőr), kombinált (ekkor csak U-zóna+ szemkörnyék).

Bőrprobléma: megereszkedett, feszességét vesztett arcbőr; korai ráncok, dohányzó ráncok, mosoly ránc, haragránc, szemkörnyéki szarkalábak.

Elérhetőség: Készleten
Várható szállítás: 2021. július 30.
Kiszerelés:

Leírás és Paraméterek

Sajátosságok

Finom ütögető masszázzsal dolgozzunk be pár csepp szérumot a mimikai ráncokba és a száraz bőrrészekre. A kezelés következő lépésében ultrahang gélt ill. masszázs készítményt is rétegezhetünk fölé.

Puha varázslat: a szérummal akár az ajkakra is cseppenhetünk, hiszen a liposzómás hialuronsav segíti az ajkak dúsítását.

A nyak és a dekoltázs bőrébe is masszírozható.

Összetevők: szkvalén, napraforgó olaj, százszorszép olaj, frakcionált kókuszolaj, acmella, lipo-hialuronsav, A-vitamin, E-vitamin, Parfüm (természetes)

Ingredients: Squalane, Helianthus annuus seed oil, Bellis perennis flower extract, Caprylic/capric triglyceride, Spilanthes acmella flower extract, Lipo-Hialuron (Sodium Hyaluronate, Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil), Retinyl palmitate, Tocopherol (mixed), Parfum (natural)

Egy csokor mesés vadvirág illatát hordozza.

BIOLÓGIAI HATÓANYAGOK
E-VITAMIN
  • A természetben 8 különböző, E-vitamin-aktivitással rendelkező, hasonló kémiai szerkezetű vegyületet izoláltak, a legfontosabb az α- tocopherol. Azonban felismerték, hogy a különböző E-vitamin izomerek kombinációja merőben hatásosabb. Ezt a "mixed" E-vitamint alkalmazzuk mi is.
  • Szintetikusan is előállítható hidrokinon és fitol kondenzációjával, de mi a természetből kivont E-vitamin fajtát előnyösebbnek tartjuk.
  • Védi a minden sejtünkben megtalálható létfontosságú anyagot, a koenzim-Q10 -et az oxidációtól, mely a sejtszintű energiatermelés nélkülözhetetlen eleme. Az egész szervezet - energiával való ellátását szabályozza, a szabadgyök képződés ellen hat, ezáltal az öregedés lassítójaként ismert.
  • Megakadályozza az A-vitamin és a karotinok oxidációját, ezáltal elősegítve hatékonyságukat.
  • Védi az esszenciális, telítetlen zsírsavakat (pl. linolénsav, arachidonsav)
  • Befolyásolja a B12-vitamin transzportját.
  • Ráncmegelőző, öregedésgátló, rugalmasító hatású (mivel gátolja a peroxid képződést, mely szakértők szerint kapcsolatban áll a bőr öregedésével).
  • Csillapító és gyulladásgátló hatású, hozzájárul a bőr védőrétegének fenntartásához.
  • Hámsejtképző, bőrregeneráló, ösztönzi a felhámképződést.
  • Megvédi a bőrt a szabadgyökök és az UV-sugarak káros hatásától.
A-VITAMIN
  • Az A-vitamin egy formája, a retinoidok családjába tartozik.
  • Mivel ez a retinol és a palmitinsav észtere, stabilabb, kevésbé érzékeny molekula, mint a tiszta retinol. Ennek megfelelően fényérzékenyítő és bőrirritáló potenciálja is sokkal alacsonyabb, sőt a termék tárolási körülményeire sem kell olyan nagy figyelmet fordítani.
  • 1 % retinyl-palmitate-ot alkalmazunk, mely a retinol ekvivalens alpján 0,3 % retinolnak felel meg!
  • Előszeretettel használhatják mindazok, akik bőre a retinolra érzékenységet mutatott.
  • A hatásmechanizmusát tekintve az irha réteg kollagén termelését serkenti, a felhám megújulását ösztönzi. Ezeket a feladatokat a bőr az idő múlásával egyre nehezebben látja el.
  • Alacsony a molekulatömege, ezért képes a bőrben a stratum corneumon átjutva hatást gyakorolni a "halászhálóra", vagyis a kötőszöveti rostrendszerre, mely az arccsontokhoz tapasztja a bőrt, annak megereszkedése ellen tevékenykedik.
  • Befolyásolja a bőr szilárdságát és rugalmasságát.
  • Jótékony az aknés bőrszámára is.
ACMELLA KIVONAT
  • Öregedésgátló, felületaktív acmella kivonat, növényi botox néven híresült el. Az acmella kivonat hatásmechanizmusa a kollagén rostokat körülvevő kötőszöveti környezet erősítésében rejlik.
  • Bőrünk legnagyobb rétegének (irha) fő alkotói a kollagén és rugalmas rostok, illetve a kötőszöveti sejtek. A kollagén rostok felelnek bőrünk tónusáért, erejéért, a rugalmas rostok (elasztin) pedig nevéből adódóan a bőr elasztikusságáért, rugalmasságáért. Mind a kollagénrostoknak, mind a rugalmas rostoknak az idő múlásával a termelődése lelassul. Az acmella növényi kivonat kifejezetten a rugalmas kötőszöveti állományt támogatja, belülről erősítve, feszesítve bőrünk
LIPOSZÓMÁS HIALURONSAV
  • Az innovációnak köszönhetően intenzíven hatol a bőrbe. Rendkívül stabil és hatásos liposzómás formula, mely segítségével a hialuronsav a bőr védőgáton átjutva fejti ki a mélyebb epidermalis bőrrétegekben az elaszticizáló hatását.
  • A hialuronsav képes nagy mennyiségű vizet magához vonzani és megtartani, ezáltal teltséget és rugalmasságot kölcsönözve a bőrnek.
  • Sajnos a kor előrehaladtával a bőr hialuronsav tartalma fokozatosan csökken, ezért a kívülről bevitt hialuronsavra, mint természetes hidratáló faktorra, nagy szüksége van a bőrnek.
SZÁZSZORSZÉP OLAJ
  • A százszorszép virágának szirmaiból áztatás során kioldódnak a bőr számára értékes tartalomanyagok: többszörösen telítetlen esszenciális zsírsavak (linolsav), egyszeresen telítetlen zsírsavak: oleinsav (omega-9), telített zsírsavak: palmitinsav és sztearinsav; béta-mircén, triterpén észterek, árnicin, karotenoidok.
  • A kozmetikában ennek az olajnak leginkább a mellek ápolásában, a szülés utáni bőr regenerálásában, a nyak és a dekoltázs bőrének, ill. az arc körvonalának feszesítésében van szerepe. Ily módon, ne álljunk meg a pofik szérumozásával, haladjunk végig vele a nyakon és még lejjebb.
SZKVALÉN
  • Olívaolajból nyert tisztán növényi, bőrpuhító hatóanyag.
  • A bőr által termelt faggyú természetes alkotója, így képes szerkezetében is erősíti a bőrt, ezzel fokozva annak védelmét.
  • Természetes hidratáló faktorként tekintünk rá (NMF, natural moisturizing factor), ez azt jelenti, hogy bőrazonos módon szabályozza a víztartalmat és csökkenti a vízvesztést.
  • Könnyen behatol a bőrbe, annak rugalmasságot és hajlékonyságot kölcsönözve.
  • Elősegíti a hatóanyagok szállítását.
A kutatók úgy találták, hogy a ROVISOME® HA NG akár 14 %-kal képes növelni a bőr tömörségét.